A teljes program:

nov. 29. szerda iCal Google

VándorLáss EST - Szaharában, Atlaszban a marokkói földrengés után

Kovács-Kovi-Zoltán a VÁNDOR LÁSS vezetője közel 10 éve járt először Marokkóban, azóta több tucat utat szervezett, vezetett főleg a sivatagba, amely valami miatt teljesen elvarázsolta...

nov. 30. csütörtök iCal Google

Egyetemi estek a Családi könyvklub szervezésében - Mészáros András előadása

Érdekes, ízes, sajátos stílusú filozófia - csak ínyenceknek, csak a GONDOLKODÓ EMBER részére!

dec. 01. péntek iCal Google

Mileshigh koncert

2018-ban alakult pozsonyi illetőségű zenekar. Zenéjük több stílust is érint, leginkább a neosoul a 70-es évek beli funk, rock, rnb, hip-hop az amiben otthonosan mozognak.

dec. 02. szombat iCal Google

Psychedelia night: Babadara

December 2. Hozd magaddal a benned rejlő flessmant! Egy önálló, improvizációs, Babadarás psychedelikus estre van hivatott a kedves közönség!

dec. 03. vasárnap iCal Google

VIADAL - AVAGY, A KAKAS, A CSÁSZÁR ÉS A GYÉMÁNT-FÉLKRAJCÁR

Ki ne ismerné a Kiskakas gyémánt-félkrajcárja című mesét? Ki ne hallott volna a kakas és a törökcsászár összecsapásáról? Ki ne hallott volna a régmúlt idők eldobott halmain talált gyémát-félkrajcárról? Mi csupán szeretnénk a bámész közönséget eme történések sűrűjébe vinni.

dec. 07. csütörtök iCal Google

DunaKult beszélgető est - Dr. Hegedűs Csaba olompiai bajnok birkózó

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy december 7-én vendégül láthatjuk Dr. Hegedűs Csabát, aki magyar olimpiai bajnok birkózó, edző, sportvezető, és a Mr. Tus becenév tulajdonosa. Életútja, sikerei, élményei, tapasztalatai és sok más téma lesz érintve az est folyamán.

dec. 09. szombat iCal Google

Gorlo Volka / TITOK / Felvidéki lemezbemutató

infó hamarosan

dec. 13. szerda iCal Google

Felnőtt rajzkör - Kért és kéretlen karácsonyi üdvözletek

“Színes lapok, csillámpor és sablonok segítségével alkotunk. Lesznek azonban olyan képeslapok is, melyeket nem szándékozunk postázni. Karácsonyi üdvözlet készítés egy kis lelki hangolódással az ünnepekre, valamint kísérlet a rokonokkal való találkozás megkönnyítésére.”

dec. 15. péntek iCal Google

Karácsonyváró HaddelHadd koncert

Zárjuk az évet hangosan és jókedvűen! Karácsonyváró HaddelHadd klubbuli az NFG-ben, teljes erőbedobással – mert a rock and roll nem játék! :)

dec. 16. szombat iCal Google

Okuláré Projekt - Kortárs drámák felolvasóestje

Robog tovább az Okuláré Projekt 2023/24-es évada, második hívószavunk az #IKSZ! X-mas. Választás. Zárás. Találkozás. Jel. Megoldás. Tilos. Cél. Kromoszóma. Kereszt.

dec. 16. szombat iCal Google

d# pipl araund koncert

A d# pipl araund egy igazán tehetséges tagokból álló szlovák zenei formáció. Otthonosan mozognak a jazz, elektronikus tánczene és a kemény, rockos riffek talaján is. Éld át velünk ezt a varázslatos koncert élményt.

dec. 21. csütörtök iCal Google

Karácsonyi Kvízest

Ismét megszervezésre kerül a Kvízest! S, hogy mi is az a Kvízest? Az egyik leginteraktívabb módja annak, hogy szórakozzunk, okos(k)odjunk és röhögjünk egy jót az ismerőseinkkel.

jan. 20. szombat iCal Google

Valér Miko - Conscious Being (Slnko records)

A hazai szcéna egyik kiemelkedő alakja, Valér Miko zongoraművész, zeneszerző teszi nálunk tiszteletét. Legújabb albuma a Conscious Being a Slnko reords gondozásában jelent meg, zenei stílusa valahol a komoly zene és a jazz közt lavíroz.