Irina 1 e1641208743286
Színház
2022. 02. 12.

RÉV Színhíz - IRINA

Csehov novellák állnak össze egy csokorrá Kiss Csaba De mi lett a nővel című férfimeséjében, ami a RÉV SzNT előadásában gyűrűzik tovább.

Kezdés: 19:00, Vége: 20:30, Belépő: Becsület kassza

Az előadás és három férfiról szól, akik egy csehovi-godot-i világban próbálják felfejteni, hogy mi lett “A NŐ”-vel. Mindegyiküknek mást jelent A NŐ, a képzeletben megjelenő, elérhetetlen, megtarthatatlan típus. Apró történetszilánkokon keresztül mesélik el a reménytelen szerelem éscsalódás stációit. Rövid etűdökben kapunk pontos képet férfi típusokról, drámai helyzetek megéléséről. A jelenetek egyes rétegei magukban hordozzák a tragédiát és vele párhuzamosan a bohózatot is. A történetek közti átkötésekben a három férfi viszonya rajzolódik ki. Barátságuk a kezdetektől egyértelmű és megkérdőjelezhetetlen. Három férfi, húsz szerep, nyolc történet és egy nő.

ALJOSA - Szántó Dániel
GYABKIN - Nagy Zsolt Zsozsa
JURA - Balla Richárd
IRINA - Bálint Betty
Rendező: Korányi Bálint
Látvány: Bojkovszky Zsolt, Suhaj MiklósPlakát: Suhaj Miklós
Fotó: Mezősi Kristóf

Sajnos a "covid helyzet" miatt, az esemény az úgynevezett "OP" besorolást kapja: belépés oltási igazolással, vagy igazolással arról, hogy 180 napon belül átesett a covid-19 betegségen. A maszk viselése kötelező!
Létrejön a Kisebségi Kulturális Alap anyagi támogatásával.
Realizované s finačnou podporou Fondu na Kultúry Národnostných Menšín.